2024 - nå er vi i gang!

2024 - nå er vi i gang!

Kaffebrenneriet springer til liv etter en rolig start på året, og selv om januar har krevd sitt med regnskapet for i fjor, er dette bare starten på et nytt kapittel for vår mikro-bedrift. Til tross for at diakon-fagene jeg tok i høst tok mye av tiden, er det veldig gledelig at 2023 endte som et rekordår – over et tonn grønne bønner brent og en økt omsetning på rundt 6%!

Natt til 1. juledag var det en sann glede å betale inn 16 497,- til Childrens Burn & Wound Care Foundation, som utgjør 10% av omsetningen på Etiopia-kaffen som ble solgt i 2023.

Mikono Crafts, lærprosjektet vårt i Tanzania har vi også fått kommet så vidt i gang med, men i løpet av 2024 håper jeg å få en klar og tydelig retning. Målet? En bedrift som blomstrer selvstendig, uten å lene seg på gaver fra Norge. Med troen på flere støttespillere og et solid kundegrunnlag, går vi inn i året med stor entusiasme.

Selv om våren bringer mer studier og jobb er jeg optimistisk for det nye året – det har gode forutsetninger for å bli like strålende som det forrige. Kanskje blir det rekordår i år også?

Tilbake til bloggen