Desember 2023

Desember 2023

Desember er her - den travleste måneden i året. Jeg håper likevel årets julekaffe kan få deg til å senke skuldrene en stund og gi deg en "hellig" advents- og julefred så ofte du får anledning. 

Denne høsten har vi klart å fylle både med kaffe, jobb og studie - i tillegg til 15 dager i Tanzania for å komme videre med vårt diakonale prosjekt. Det har gått slag i slag jeg har dermed ikke har hatt anledning til å markedsføre bedriften og heller ikke har jeg hatt anledning til å selge på REKO og andre "popups". Likevel har det vært god omsetning i år og vi gleder oss til å se resultatene mot slutten av denne måneden. Denne måneden overfører vi også støtten til Childrens Burn And Wound Care Foundation, som også i år kommer på over 15 000,-.

I løpet av høsten har også en av våre hovedleverandører, Cafe Imports, blitt sertifisert som "Benefit Corporation" (B-corp). Dette er en type selskap som balanserer profittmål med sosiale og miljømessige formål. Cafe Imports forplikter seg dermed juridisk til å skape en positiv innvirkning på samfunnet samtidig som de driver forretning, og de må rapportere om ytelsen sin etter strenge standarder for samfunnsansvar. Det passer godt til vår visjon om å brenne for en bedre verden :).

Årets julekaffe har vi valgt å kalle «Julefred». Med det er det ikke meningen å antyde at dette året har vært særlig preget av fred, snarere er det en bønn om at vi må få se mer av det denne høytiden og i året som kommer.

Med ønsker om en velsignet advent- og julehøytid,

Myksvoll Mikrobrenneri

Tilbake til bloggen